Підбиття підсумків Всеукраїнського дня донора

n/a

26 червня 2015 року, 13:22

14 червня своє професійне свято відзначають донори - люди, які дарують частинку себе тим, кому це вкрай необхідно. Цього року Асоціація молодих донорів вирішила провести безпрецедентний флешмоб та залучити до донорського руху ще більше громадян України. Суть акції полягала в тому, щоб кожне місто, а їх було аж шість, активізувалося та прийняло нових та вже існуючих донорів у визначені дні. Розпочинав #‎ФлешмобДонорЮА Кіровоград. Сюди 18-го та 19-го травня зійшлися містяни, аби здати кров в рамках нашої акції

alt text

Медпрацівники були раді поповненню в рядах донорів

alt text

Черга зі звичайних героїв

alt text

Справжні чоловіки - вони такі!

Підхопив та продовжив марафон добра Київ, і вже 25-го та 26-го травня столиця приймала небайдужих українців, які долучилися до #‎ФлешмобДонорЮА у Києві.

alt text

Кожна краплина крові важлива!

alt text

Президент Асоціаціії молодих донорів України Ірина Славінська закликає підтримати нашу акцію

alt text

Ось такі чудові браслети від партнерів МТС та Лінія життя отримують наші донори

У день захисту дітей - 1 червня та 2 червня пройшов #‎ФлешмобДонорЮА у Житомирі. До нашої акції приєдналися чудові молоді люди, які хочуть зробити звичайну, проте таку корисну справу - подарувати шанс на життя тим, хто так цього потребує. А безпосередьно 14 червня волонтери створили цілу краплину крові та популяризували донорство серед жителів міста, роздаючи брошури з важливою інформацією.

alt text

Наші донори завжди у хорошому настрої

alt text

Наступного року краплина буде ще більшою

alt text

Потенційні донори заповнюють анкети

Наступного дня, 3 червня естафета перейшла до Дніпропетровська і місто приймало бажаючих приєднатися до #‎ФлешмобДонорЮА на обласній станції переливання крові. А 14 червня біля ТК Passage було організовано масштабний концерт за участі естрадних виконавців, а також облаштовано виставку фотографій, присвячену донорству крові.

alt text

Учасники благодійного флешмобу

alt text

Концерт до Міжнародного дня донора

alt text

Автори фотовиставки: Павло Косенко, Дмитро Бондаренко, Олена Володіна

У той же день і наступний 3 та 4 червня до #‎ФлешмобДонорЮА приєднався Івано-Франківськ. Члени європейської медичної студентської асоціації (ЕМСА) прийняли в лави донорів за ці дні більше 30 осіб, більшість з яких була студентами місцевих вишів.

alt text

Молодь активно підтримує та пропагує донорський рух

alt text

Чарівні дівчата на варті життя!

alt text

Донором бути не лише корисно, а й круто

8 та 9 червня #ФлешмобДонорЮА урочисто завершувала Одеса. Одесити з готовністю відгукнулися на заклик до донорства і підтримали акцію. В обласній станції переливання крові зібралися такі не схожі одне на одного люди з однією метою - подарувати краплинку себе.

alt text

Радість на обличчі донора - найкращий подарунок

alt text

Коли робота - допомагати людям

alt text

Мужність проявляється у звичайних справах

14 червня, безпосередньо у святковий для кожного донора день, Львівський осередок приєднався до загального святкування. Волонтери роздавали кульки та листівки з інформацією про донорство, а також розповідали перехожим про те, як важливо долучатися до цієї справи.

alt text

Не можна сумувати, коли в тебе є повітряна кулька!

alt text

Тим паче, коли ти розповідаєш про донорство:)

alt text

Усі бажаючі могли залишити свої контакти, аби в майбутньому поповнити базу донорів

Ми вдячні усім небайдужим громадянам України, які підтримали нас та по можливості поповнили ряди донорів. Окрема подяка нашим партнерам, які допомагають нам в пропаганді донорства в Україні. А саме, Київ висловлює велику вдячність:

alt text

Житомир дякує:

alt text

Дніпропетровськ висловлює щиру подяку партнерам

alt text

Івано-Франківськ дякує

alt text

Одеса висловлює вдячність за підтримку та особисто Евеліні Подолянюк

alt text

Офіційні партнери у Львові

alt text

Всеукраїнський партнер, який завжди підтримує будь-які починання Асоціації молодих донорів та всіляко сприяє розвитку донорства в Україні:

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.