Дізнайся свою групу крові. Акція в Івано-Франківську

В Івано-Франківську відбулася акція „Дізнайся свою групу крові”, під час якої усі охочі могли безкоштовно довідатися свою групу крові та резус-фактор.Під час акції було протестовано 96 осіб. З них 23 зареєструвалися в донорську базу. Серед зареєстрованих є 7 осіб з рідкісним, негативним резус-фактором.

31 травня 2016 року, 08:57

alt text

В Івано-Франківську відбулася акція „Дізнайся свою групу крові”, під час якої усі охочі могли безкоштовно довідатися свою групу крові та резус-фактор.

Її організував Івано-Франківський осередок ВМГО "Асоціація молодих донорів України" та проекту ДонорUA.

Студенти-волонтери Медичного університету, які попередньо пройшли навчання, проводили тестування просто неба в середмісті. Головною метою акції було наповнити новими донорами-добровольцями донорський реєстр на ресурсі donor.ua.

alt text

alt text

Під час акції було протестовано 96 осіб. З них 23 зареєструвалися в донорську базу. Серед зареєстрованих є 7 осіб з рідкісним, негативним резус-фактором.

Наступні акції відбуватимуться 4,5,18 та 19 червня з 11.30 до 13.30 по вул. Незалежності, навпроти Стоматологічного корпусу медичного Університету.

Акції профінансовано за рахунок ґранту від громадського ресторану „Urban Space 100”, який було отримано на початку травня.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.