Патрульна поліція Дніпра поділилася своєю кров’ю

Третього серпня дніпровські патрульні на чолі із своїми керівниками допомогли лікарям рятувати життя і здали кров на Обласній станції переливання.

5 серпня 2016 року, 11:41

alt text

Третього серпня дніпровські патрульні на чолі із своїми керівниками допомогли лікарям рятувати життя і здали кров на Обласній станції переливання. Влітку ситуація з донорами складніша, ніж в інші пори року – люди відїжджають у відпустки, студенти повертаються додому – крові стає менше, але ж потреби в ній у лікарнях не зникають.

alt text

alt text

alt text

Цього дня на станції була незвична для літа картина: натовп молодих і сильних донорів! Близько сорока поліцейських – хлопців та дівчат – відгукнулись на заклик і здали кров для маленьких пацієнтів дитячої гематології та інших реципієнтів, які звернулися по допомогу до DonorUA. До донацій допустили 37 патрульних.

А наступного дня, 4 серпня, Національна поліція відзначала своє професійне свято. Наші поліцейські відзначили його якнайкраще – в мирний спосіб рятуючи життя та подаючи приклад всім іншим, за що ми їм безмежно вдячні! Вдячні за порятунок життів на всіх фронтах, за взірцеву організованість, за позитив та реальну допомогу!

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.