Понад 10-літрів крові від Закарпатської поліції

Більше тридцяти поліцейських Закарпаття взяли участь в акції здачі крові до Дня поліції в рамках програми «Здай кров - врятуй життя!».

11 серпня 2016 року, 07:02

alt text

Більше тридцяти поліцейських взяли участь в акції здачі крові до Дня поліції в рамках програми «Здай кров - врятуй життя!». Поліцейські з задоволенням прийняли запрошення ВМГО «Асоціації молодих донорів України» долучитися до донорства і, як бачимо, результат не забарився. З самого ранку Закарпатська обласна станція переливання вже була наповнена відданими службовцями. Спокійна атмосфера, ні каплі страху – ось явний приклад відваги та мужності. Деякі поліцейські прийшли навіть з дітками. Першим кабінет здачі крові відвідав т.в.о керівника Головного управління поліції в Закарпатській області – Степан Довгунь: « Кров здаю неодноразово, скільки разів важко сказати, попередньо в Львові здавав. Безумовно якщо буде потреба, ми готові ще раз прийти здати кров. Нам запропонували – і ми відразу погодилися». Виявилося що, і багато інших поліцейських теж здають кров не вперше, показуючи цим яскравий приклад донорства, як стилю життя.

alt text

"Минулого року терміново здавав кров для сина свого колеги. І хоч цього разу ми не здаємо якійсь конкретній людині кров, але мені приємно, що можу допомогти. Як то кажуть, зі світу по нитці", - розповідає начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Роман Ус.

alt text

Від щирого серця хочемо подякувати всьому Закарпатському управлінню поліції за таку активність та за поповнення банку крові Закарпатської обласної станції переливання, адже літні місяці – це «сухий» період, коли кожна краплина дуже важлива.

Окрему подяку приносимо телеканалу ТРК «М-Студіо» та «Тиса-1» за чудові сюжети та надіємося на подальшу співпрацю.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.