Батутна арена "Батутія" відкриває свої двері донорам Дніпра

Відтепер ДонорUA у Дніпрі підтримує Батутія - перша батутна арена для ігор і розваг, відпочинку з дітьми, занять акробатикою і фітнесом, а також проведення дитячих свят і корпоративних заходів.

8 вересня 2016 року, 12:39

alt text

Система лояльності для наших донорів стає дедалі різноманітнішою. Відтепер ДонорUA у Дніпрі підтримує Батутія - перша батутна арена для ігор і розваг, відпочинку з дітьми, занять акробатикою і фітнесом, а також проведення дитячих свят і корпоративних заходів.

І у наших донорів є чудова можливість відвідати арену, скориставшись 50-відсотковою знижкою на разовий абонемент! Або ж порадувати своїх дітей такою розвагою. Отримати цей подарунок, так само, як і інші, ви можете у особистому кабінеті на нашому ресурсі, попередньо здавши кров та завантаживши довідку.

Батутія порадує як професійних спортсменів, так і любителів активного відпочинку, адже тут вам зможуть запропонувати різноманітні програми, розроблені професіоналами для дітей і дорослих, для схуднення, для новачків, для любителів екстремальних видів спорту (сноубординг , паркур , вейкбординг та інші).

Завітайте до Батутії, вам неодмінно сподобається!

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.