Квитки від кінокомплексу Domion (Ужгород)

Ще одна приємна новина з Закарпаття. Сучасний кінотеатр Domion з технологією 3D та найбільшим екраном в області дарує можливість всім нашим донорам, які підтвердили свою кроводачу, обміняти власні бонуси на безкоштовний квиток на будь-який сеанс. Прем'єрні покази, найкасовіші кінострічки, відсутність візуальних рамок 3D зображення та висока якість звуку сповна захоплять вашу уяву, коли вигадка переплітається з реальністю !

7 листопада 2016 року, 15:35

Ще одна приємна новина з Закарпаття. Сучасний кінотеатр Domion з технологією 3D та найбільшим екраном в області дарує можливість всім нашим донорам, які підтвердили свою кроводачу, обміняти власні бонуси на безкоштовний квиток на будь-який сеанс. Прем'єрні покази, найкасовіші кінострічки, відсутність візуальних рамок 3D зображення та висока якість звуку сповна захоплять вашу уяву, коли вигадка переплітається з реальністю ! Ви зможете насолоджуватися репертуаром фільмів на будь-який смак: бойовики, фантастичні екшн, анімації, фентезі, драма, комедія, трилер, мелодрами, мультфільми для наймолодших та ще багато цікавого. Тепер ви - частина кіно,бажаємо вам гарного перегляду !

alt text

Гарно дякуємо керівництву кінокомплексу за чуйність та підтримку нашого проекту і донорського руху в Україні загалом. Разом ми зможемо врятувати життя не одного хворого !

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.