DOU.UA надав фінансову підтримку проекту ДонорUA

Фінансова підтримка від DOU становить 150 тисяч гривень. Проект ДонорUA за менш, ніж два роки роботи перетворився на потужну платформу, де волонтери, координатори, лікарі, донори та представники ВМГО “Асоціації молодих донорів України” займаються розвитком сфери донорства в Україні.

21 грудня 2016 року, 18:33

Проект ДонорUA за менш, ніж два роки роботи перетворився на потужну платформу, де волонтери, координатори, лікарі, донори та представники ВМГО “Асоціація молодих донорів України” займаються розвитком сфери донорства в Україні. На сьогоднішній момент більше 1,5 тис. заявок на пошук донорів через систему, до проекту долучилось більше 8,5 тисяч донорів крові з усіх куточків України, а команда збільшилась до 40 чоловік.

Звісно, в процесі розвитку збільшується і необхідна кількість фінансових ресурсів, які необхідні для нормального функціонування системи та Асоціації в цілому. Поки що більшу частину витрат беруть на себе засновники проекту ДонорUA, а це близько 20 тис. доларів на рік. Звісно, для некомерційного проекту це великі ресурси.

Ми вдячні нашому партнеру - DOU, який надав фінансову допомогу у розмірі 150 тис. гривень. Ці кошти підуть на безперебійну виплату заробітньої плати, проведення акцій та друк промо матеріалів.

DOU — український веб-сайт, створений для розповсюдження новин, аналітичних статей та свіжої інформації пов'язаної із інформаційними технологіями. Проект з'явився весною 2005 року, і орієнтований на українських розробників програмного забезпечення.

Ми відкриті для партнерства з іншими компаніями та меценатами, що зацікавлені в розвитку цифрової медицини в Україні та розвитку сфери донорства на рівні розвинених країн. Ми чекаємо на ваші пропозиції співпраці: i.slavinska@donor.ua

З нашою системою та вашою допомогою ми можемо досягнути значних успіхів!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.