Закарпатці здали кров для діток напередодні новорічніх свят

До святкування Дня Святого Миколая, в м.Ужгород було проведено акцію по здачі крові для хворих діток Закарпатської обласної дитячої лікарні.

30 грудня 2016 року, 12:24

alt text

Напревеликий жаль, велика кількість малюків зараз знаходяться в лікарні і періодично потребують донорської крові. Передсвяткові та святкові періоди є дуже дефіцитними для станцій переливання, оскільки всі зайняті підготовчими клопотами, а вже згодом і самим святкуванням, що значно скорочує кількість донорів. У зв’язку з цим, до святкування Дня Святого Миколая, в м.Ужгород було проведено акцію по здачі крові для хворих діток Закарпатської обласної дитячої лікарні. День святого Миколая - це найкращий час для добрих справ та відважних вчинків ! Саме тому кожен з ужгородців мав змогу долучитися до акції та стати помічниками цього чудотворця, поділившись своєю кров'ю. Цим малюки отримали шанс на життя та одужання. Станція з радістю та теплотою приймала кожного донора, а ми в свою чергу від щирого серця дякували за подаровану можливість для малюків боротися за життя та здоров’я далі! Насправді робити добрі справи легко!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.