Працівники «Нова пошта» вдруге стали донорами

В «Нова пошта» дні донора крові вже стали доброю традицією

17 січня 2017 року, 13:51

25 листопада в «Нова пошта» вдруге відбувся День донора – здали кров майже 100 працівників офісів підтримки в Києві та Полтаві. Зібрано близько 35 л біоматеріалу, який поповнить запаси донорської крові Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова та Центру переливання крові м. Полтава. Кожен учасник отримав на пам'ять браслет із написом: «Творимо добро разом!».

alt text

«Хтось із колег став донором уже вдруге і втретє, інші присвятили здачі крові власний вихідний день. Такий рівень відповідальності та щире бажання допомагати рятувати життя вражає, тому ми вдячні всім, хто долучився. В 2017 році продовжимо розвивати корпоративний донорський рух і внутрішнє волонтерство загалом. Я переконана, що такі кроки, які під силу бізнесу, сприяють зміцненню громадянського суспільства в Україні», - прокоментувала PR директор «Нова пошта» Лілія Загребельна.

фото

Компанія «Нова пошта» повністю дотримується всіх вимог законодавства України та забезпечує працівників, які стали донорами, не лише днем відпочинку у день здачі крові, а й додатковим днем відпустки.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.