Рятувальники Дніпра здали кров для хлопчика з опіками

Співробітники ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області знову прийшли на допомогу за нашим закликом і здали кров для 11-річного Саші Деркача.

27 січня 2017 року, 09:22

Співробітники ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області знову прийшли на допомогу за нашим закликом і здали кров для 11-річного Саші Деркача, історія якого вразила багатьох. Хлопець грав з друзями і за прикладом відомого блогера спробував повторити трюк з вогнем, що закінчилося жахливо: 70% опіків тіла, опіки верхніх дихальних шляхів, опікова хвороба, опіковий шок, синдром поліорганної недостатньості, недостатність кровообігу, гострі ушкодження нирок.

Саша тривалий термін перебуває у реанімації, потреба у плазмі та альбуміні величезна, як завжди у випадках з серйозними опіками. Рідні не справляються з пошуком такої кількості донорів, але численні небайдужі відгукнулися на прохання і допомогли забезпечити дитину донорськими компонентами крові. У їх числі і співробітники ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Ми не раз вже зверталися до наших рятувальників, і цього разу так саме нам не відмовили у допомозі: через день після звернення перші 10 донорів вже здали кров для Саші. Оперативність, притаманна рятувальникам, проявилася і в цьому випадку.

Раді відчувати таку підтримку нашої служби надзвичайних ситуацій, дуже вдячні за безвідмовність, чуйність, оперативність!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.