ДонорUA бере участь в фотоконкурсі «Благодійність в об'єктиві»

«Благодійність в об'єктиві» - всеукраїнський фотоконкурс, організований Українським форумом благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.Мета - привернути увагу громадськості до найкращих практик благодійності.

1 лютого 2017 року, 14:14

alt text

«Благодійність в об'єктиві» - всеукраїнський фотоконкурс, організований Українським форумом благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України. Мета - привернути увагу громадськості до найкращих практик благодійності. Уперше фотоконкурс відбувся 2010 року. З того часу конкурс проходить щороку. За результатами роботи журі відбираються 40 найкращих фоторобіт, з яких формується однойменна фотовиставка. Із квітня по грудень вона подорожує всією Україною.

Минулого року ми вже подавали наші фото на конкурс, але не виграли. Цього року все інакше: одна з наших фотографій пройшла у фінал! Це фото ми зробили в Дніпрі на спільній донорській акції з Патрульною поліцією Дніпра, саме воно одне з усіх наших фотографій торкнуло журі. Воно й не дивно: серед безлічі трагічних знімків - наше фото, де молодість, сила, позитив!

7 лютого стануть відомі імена переможців. А до того триває голосування народного журі: завдяки глядацьким голосам у разі перемоги наша організація може отримати ноут для роботи!

Підтримайте нас в цьому конкурсі! Кожен глядач має 5 голосів, які можна віддати за одне фото або за декілька. Проголосувати можна тут: http://ufb.org.ua/photokonkurs/gallery/722.html

Заздалегідь дякуємо !)

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.