Бонуси від MEGOGO продовжуються

Бонусні подарунки від онлайн-кінотеатру MEGOGO для донорів крові продовжуються.

10 травня 2017 року, 15:38

alt text

В 2016 році компанія MEGOGO відкрила нашу бонусну програму для донорів і в цьому році продовжує з нами співпрацю. А все для того, щоб сказати донорам дякую і дати можливість насолоджуватись переглядами якісного контенту.

Донори, котрі зареєстровані в системі ДонорUA в персональному кабінеті можуть обрати за отримані бонуси собі подарунки. Одним із таких є безкоштовна передплата "Кіно та ТБ: Оптимальна" від онлайн-кінотеатру MEGOGO.

MEGOGO - найбільший в Україні відеосервіс з ліцензійним контентом, широко представлений в 15 країнах пострадянського простору. Щомісячна аудиторія сервісу становить 40 000 000 унікальних користувачів в країнах СНД. Каталог ресурсу - понад 77 000 одиниць відео, з яких понад 6500 одиниць художніх фільмів і серіалів, понад 1500 мультфільмів, близько 45 000 телевізійних шоу, концертів і музичного відео, а також більше 20 000 новин.

Відеоресурс є мультиекранним і доступним на всіх топових платформах на базі iOs, Android. Додаток MEGOGO можна знайти у всіх топових виробників телевізорів з функцією Smart-TV: LG, Samsung, Sony, Panasonic, Philips, в мультимедійних плеєрах Ritmix і Explay, на медіа-приставках Dune HD, Aura, в електронних книгах Pocketbook та ін.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.