Чопські прикордонники на варті запасів крові

Працівники Чопського прикордонного загону вчетверте долучились до акції «Здай кров – врятуй життя».

27 липня 2017 року, 20:38

Працівники Чопського прикордонного загону вчетверте долучились до акції «Здай кров – врятуй життя». Цього разу кров здали більше тридцяти захисників - зібрати вдалося близько 15 літрів життєтворчої рідини на потреби онкохворих дітей області.

Те, що донорство – це безкоштовний спосіб врятувати чиєсь життя, прикордонники Чопського загону зрозуміли вже давно: до подібної акції долучаються учетверте. Раніше здавали кров у обласному центрі, цього ж разу – у рідному місті. «Це дуже просто. Кожен може зробити внесок у чиєсь здоров’я. Для когось краплина донорської крові – це щастя» - ділиться враженнями прикордонник Ігор Михайличко.

Через сезонний дефіцит донорської крові влітку подібні акції мають суттєве значення для хворих, що потребують переливань. За статистикою, кров одного донора може врятувати 3-4 людей, що робить кожного добровільного донора крові справжнім героєм та рятівником.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.