DOU.UA за донорський рух

Цього літа український веб-проект DOU.UA вдруге надав фінансову підтримку проекту ДонорUA. Завдяки активній громадянській позиції власників інтернет-ресурсу система ДонорUA отримала 150 тисяч гривень на розвиток та підтримку проекту.

18 серпня 2017 року, 10:46

Цього літа український веб-проект DOU.UA вдруге надав фінансову підтримку проекту ДонорUA. Завдяки активній громадянській позиції власників інтернет-ресурсу система ДонорUA отримала 150 тисяч гривень на розвиток та підтримку проекту. Одержані фінансові ресурси будуть використані для оплати роботи розробників системи, проведення акцій, друку поліграфічної продукції та інформаційної підтримку проекту.

Соціальна відповідальність компанії DOU.UA є вагомим фактором розвитку донорського руху та забезпечення добробуту суспільства. Важко переоцінити значення таких пожертвувань, адже масштаби роботи, які ще треба провести на ниві донорства потребують активної спільної роботи держави, громадських організацій та небайдужої бізнесової еліти. Ми щиро віримо, що успіх компанії вимірюється не лише у фінансових прибутках, а й у відповідальному ставленні до суспільства та вирішенні його гострих проблем.

Сьогодні ДонорUA – це автоматизована система рекрутингу та управління донорами крові, потужна платформа, що об’єднує усіх суб’єктів донорського процесу. Проект ДонорUA – некомерційний і соціальний, тому питання фінансової підтримки є надзвичайно важливим. Функціонування та розвиток системи потребують вагомих фінансових ресурсів, які не можуть бути забезпеченими лише засновниками проекту. Ми відкриті для партнерства з іншими компаніями та меценатами, що зацікавлені в розвитку цифрової медицини в Україні та розвитку сфери донорства на рівні розвинених країн. Ми чекаємо на ваші пропозиції співпраці.

DOU.UA — український веб-сайт, створений для розповсюдження новин, аналітичних статей та свіжої інформації пов'язаної із інформаційними технологіями. Проект з'явився весною 2005 року і орієнтований на українських розробників програмного забезпечення. У соціальній мережі Facebook також діє календар подій від DOU.UA.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.