Акція "Здай кров - врятуй життя" у Radisson Blu

58 донорів вирішили поділитися добром цієї сонячної суботи у готелях Radisson Blu. Активні та жваві спеціалісти з київського центру крові здійснювали забір життєдайної рідини, а готелі Radisson забезпечили комфортне місце для здачі. Поєднання людського фактору, смачного чаю та фуршету забезпечило затишну, проте зосереджену атмосферу: з посмішкою на обличчі ми рятували життя.

16 вересня 2017 року, 15:52

У суботу 16 вересня ДонорUA у партнерстві з мережею готелів Radisson Blu Hotel запрошували всіх бажаючих доєднатись до донорсткого руху. Всього кров здали 58 людей. Захід відбувся одразу в двох готелях Radisson Blu Hotel Kyiv, що знаходиться на Золотих воротах та Radisson Blu Hotel Kyiv Podil - на Подолі.

alt text

Активні та жваві спеціалісти з київського центру крові здійснювали забір життєдайної рідини, а готелі Radisson забезпечили комфортне місце для здачі. Поєднання людського фактору, смачного чаю та фуршету забезпечило затишну, проте зосереджену атмосферу: з посмішкою на обличчі ми рятували життя.

alt text

alt text

alt text

Христина Пеленьо та Юлія Буговська відповідали за пізнавальну частину: разом із нашими талановитими лекторками ми дізналися про те, як керувати своїм часом та подолати шкідливі харчові звички.

Головний редактор онлайн-видання для жінок Clutch та засновник курсів журналістики jMedia Юлія Буговська поділилася своїм досвідом у тайм-менеджементі: порадила на що звертати увагу при розстановці пріоритетів та звідки брати час, коли здається, що його зовсім немає.

alt text

Велнес-коуч Христина Пеленьо виступила із лекцією “Їжа рятує, їжа вбиває”, під час якої розповіла як на нас впливають харчові звички та як боротися із тими, що нас руйнують.

Більше 26 літрів крові буде заготовлено для київських лікарень на військового шпиталю.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.