"Кров заради життя" - Хелловін у Краматорську

Не відстає від Києва й Краматорськ - місцеві волонтери ДонорUA влаштували хелловінську акцію "Кров заради життя" на Донецькій обласній станції переливання.

9 листопада 2017 року, 11:53

Завершує хелловінську епопею місто Краматорськ та його акція «Кров заради життя». Наші волонтери з Одеси запропонували студентам медичного університету влаштувати свято й на Донецькій обласній станції переливання. Крім поповнення запасів крові, акція дала можливість заготувати такий потрібний міській лікарні тромбоконцентрат для хворих на лейкоз.

alt text

Донори швидко знайшли спільну мову з працівниками станції. Багато хто здавав кров уперше, проте студенти-медики не розгубилися під час нової для них процедури й показали себе зразковими донорами. До акції також долучилися активісти Національного корпусу та студенти інших учбових закладів.

На святі було місце й для сюрпризів – донори отримали призи від спонсорів акції Ліги СМІХУ, кінотеатру "Родина" та QuestRoom.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.