На iPhone можна виставити групу крові на випадок надзвичайної ситуації

n/a

27 грудня 2015 року, 22:08

Для користувачів айфонів доступна корисна програма "Здоров'я", за допомогою якої можна відстежувати пов'язані зі здоров'ям показники, наприклад, вимірювання тіла, фізичну активність, харчування, групу крові та інші показники.

alt text

Ви можете створити свою медичну карту, вказавши важливі відомості про своє здоров'я на випадок надзвичайної ситуації - наприклад, при наявності алергічних нападів або гострих захворювань лікарі відразу ж зможуть дізнатися вашу групу крові та інші важливі дані.

Щоб додати контакт на випадок надзвичайної події і відомості про своє здоров'я, натисніть «Медкарта» → «Змінити». Увімкніть параметр «На заблокованому екрані», щоб відкрити доступ до медкарти з екрану блокування. Це дозволить людям, що надають допомогу в надзвичайній ситуації, отримати важливі відомості про вас, зокрема імена осіб, з якими необхідно зв'язатися.

alt text alt text

Крім того, у розділі «Все» є можливість вказати навіть такі дані, як рівень алкоголю в крові, тиск, використання інгалятора тощо.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.