Що нового на ДонорUA #2

n/a

15 січня 2016 року, 15:24

Наша команда ДонорUA на новорічні свята плідно попрацювала і підготувала багато чудових новин.

Бонусна програма

Ми довго думали, чи потрібна взагалі бонусна програма для соціального проекту. Я впевнений, що наші донори і волонтери роблять свою справу не з метою отримання певних матеріальних благ. Але все таки вирішили спробувати 😃

Ідея дуже проста - за певні активності (кроводачі, матеріальну допомогу, запрошення друзів) ви зможете отримати подарунки від наших партнерів, які ласкаво погодились їх надати. Дуже скоро ми додамо перші подарунки на сайт.

Для того, щоб отримати бонусні бали за кроводачі, вам необхідно завантажити скан довідки чи іншого документу, що видається в медичному закладі і підтверджує факт кроводачі. А потім вибрати той чи інший документ при додаванні чи редагуванні кроводачі.

Також ви можете завантажувати та зберігати інші документи в своєму кабінеті в розділі "Мої документи".

Запрошення друзів

Знаєте друга/колегу, який хоче/може стати донором? Запросіть його через свій кабінет. Усі запрошення можна побачити на сторінці "Мої запрошення".

Допомогти проекту

Тепер ви можете перерахувати кошти на розвиток проекту та діяльність ВМГО "Асоціація молодих донорів України" через персональний кабінет, а також бачити всі свої транзакції.

Рекомендовані реципієнти

Трохи змінився алгоритм підбору рекомендованих реціпієнтів - він став більш точним, а також при додаванні кроводачі ви можете бачити лише ті заклади та тих реципієнтів, які рекомендовані або дозволені саме вам. Велике прохання вказувати актуальні дані в персональному кабінеті - зокрема, фактичне місце проживання та область прописки. На жаль, до сих пір у нас діє інститут прописки, що не завжди дозволяє здавати кров там, де хочеш, а не там, де прописаний (виключення - місто Київ, де приймать донорів незалежно від адреси прописки).

Авторизація через соціальні мережі

Тепер ви можете здійснювати вхід за подомогою соціальних мереж. Для цього вам необхідно залогінитись звичайним способом (за допомогою логіна/пароля), після чого в кабінеті на сторінці "Вхід через соціальні мережі" асоціювати ваш обліковий запис з соціальними мережами. Реєстрація нового донора за допомогою соціальних мереж не доступна!

Дякуємо, що ви з нами!

P.S. Про всі помилки, неточності та збої повідомляйте через форму зворотнього зв'язку.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.