Безкоштовна передплата для донорів на "Кіно і ТВ: Оптимальна" від онлайн кінотеатру MEGOGO

Найбільший в Україні відеосервіс з ліцензійним контентом, широко представлений в 15 країнах пострадянського простору.

16 березня 2016 року, 17:05

alt text

MEGOGO - найбільший в Україні відеосервіс з ліцензійним контентом, широко представлений в 15 країнах пострадянського простору. Щомісячна аудиторія сервісу становить 40 000 000 унікальних користувачів в країнах СНД. Каталог ресурсу - понад 77 000 одиниць відео, з яких понад 6500 одиниць художніх фільмів і серіалів, понад 1500 мультфільмів, близько 45 000 телевізійних шоу, концертів і музичного відео, а також більше 20 000 новин.

Відеоресурс є мультиекранним і доступним на всіх топових платформах на базі iOs, Android. Додаток MEGOGO можна знайти у всіх топових виробників телевізорів з функцією Smart-TV: LG, Samsung, Sony, Panasonic, Philips, в мультимедійних плеєрах Ritmix і Explay, на медіа-приставках Dune HD, Aura, в електронних книгах Pocketbook та ін.

З 2014 року MEGOGO активно займається соціальними ініціативами, виступаючи партнером і меценатом на різних кіно-, медіа-, інтернет- та культурно-громадських заходах і піклується про людей з вадами слуху в рамках проекту «Дивись як чутно».

А з березня 2016 року, MEGOGO став і нашим партнером, що дає змогу донорам за певну кількість балів отримати безкоштовну підписку на "Кіно і ТВ: Оптимальна".

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.