Переможців розіграшу квитків на Фестиваль "Файне місто" обрано

Переможців розіграшу квитків на фестиваль "Файне Місто" вже обрано!

29 червня 2016 року, 13:19

alt text

Інколи ми отримуємо такі подарунки, що й мріяти не могли. Сьогодні саме той довгоочікуваний момент, коли ми з гордістю та невимовною радістю готові оголосити результати розіграшу квитків на фестиваль "Файне Місто" серед наших милих, любих, найкращих донорів, що приймали участь і з нетерпінням очікували цього тремтливого моменту.

Імена переможців нам вже відомі і ми з радістю ділимось з вами цією новиною.

alt text

Переможців було обрано за допомогою сервісу Random.org.

Отож, на міжнародний музичний фестиваль “Файне Місто”, що є одним із небагатьох фестивалів, де перетинаються практично всі сучасні напрямки музики в місто Тернопіль поїдуть відчути весь сучасний драйв музики: Діана Зозуля, Антон Піщулін та Ангеліна Шидлівська.

За умовами конкурсу для перших двох місць ми даруємо по два квитки на фестиваль "Файне Місто", а третє місце отримує один квиток.

Ми щиро вітаємо наших переможців та бажаємо насичених, цікавих і неймовірних 4 дні музичної насолоди.

В 2016 році фестиваль “Файне Місто” відбуватиметься 7-10 липня у чотириденному форматі на території міжнародного аеропорту “Тернопіль”, що є новинкою для фестивалів формату open-air на території України. Його відкриття буде в день святкування народного свята Іван Купала, закриття фестивалю буде супроводжуватися виступом європейських хедлайнерів та прямою трансляцією фінального матчу чемпіонату Європи з футболу.

Ми щиро дякуємо організаторам фестивалю, котрі люб'язно погодились підтримати донорський рух та надали 5 безкоштовних квитків.

alt text

Детальніше про Фестиваль, Фестиваль в ВК, Фестиваль в FB.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.