Герой України відзначив 40-річчя донорської біографії

22 липня 2016 в КЗ « Дніпропетровська обласна станція переливання крові » відзначали 40 –річчя донорської біографії Почесного донора України, Заслуженого донора України, Героя України Ніколаєва Володимира Костянтиновича.

1 серпня 2016 року, 20:50

alt text

22 липня 2016 в КЗ « Дніпропетровська обласна станція переливання крові » відзначали 40 –річчя донорської біографії Почесного донора України, Заслуженого донора України, Героя України Ніколаєва Володимира Костянтиновича. Він перший, хто отримав найвище звання Героя України саме за донорство крові. Присутні дякували донору за значний внесок в благородну справу порятунку людей. За своє життя Володимир Костянтинович 714 раз приходив на станцію переливання крові, здав 520 літрів крові і 230 літрів плазми. А вперше Володимир Ніколаєв здав кров 40 років тому на прохання пологового будинку. І до цього часу донор-рекордсмен не зупиняється: продовжує приходити на станцію переливання, приймає участь в акціях для поранених в лікарні Мечникова. Унікальний приклад самовідданості! Залишається побажати Володимиру Костянтиновичу ще багато років доброго здоров’я!

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.