Корпоративний день донора разом з Homer Software House

n/a

9 серпня 2016 року, 18:59

alt text

Корпоративне донорство крові – досить новий для українських підприємств різновид активності, але все більше соціально відповідальних компаній долучають своїх співробітників до донорського руху.

Компанія Homer Software House у Дніпрі також відгукнулася на пропозицію DonorUA і ініціювала день донора серед своїх співробітників. Попередньо на базі компанії була проведена лекція, під час якої представники Асоціації розповіли про важливість донорства, масштаби потреб, про проєкт ДонорUA, та, звісно, про протипоказання, підготовку і вплив донорства на організм людини.

5 серпня перші 20 донорів завітали до Дніпропетровської обласної станції переливання і здали кров на потреби реципієнтів міста. Чудовий приклад згуртованого та дружнього колективу!

Раді бачити, що в нашій країні є такі відповідальні керівники та небайдужі працівники, як у компанії Homer Software House. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.