Публічні профілі донорів крові на ДонорUA

Донори крові тепер мають можливість зробити свій профіль публічним та розповісти свою історію, чому вони стали донорами.

1 вересня 2016 року, 12:27

1 вересня від сьогодні є не лише святом осені, початком школи і днем народження співзасновника проєкту ДонорUA Олександра Краковецького. Сьогоднішнє 1 вересня ще й запам'ятається нам всім як перший крок до публічності донора.

Тому зустрічайте публічні профілі донорів у нас на сайті. Ваша сторінка буде виглядати так:

alt text

Публічний профіль дає можливість бути учасником рейтингу серед інших донорів. Своєю чергою, рейтинг донорів вираховується за бонусами, що донори отримують за підтверджені кроводачі, запрошення друзів та інші активності. Ми сподіваємось, що це спонукатиме донорів ставати регулярними і збільшить кількість активностей.

Ще раніше ми додали можливість для донорів завантажувати не лише довідки та інші медичні документи у свій персональний профіль, але й фото. Переконайтесь, що ви завантажили його у своєму персональному кабінеті.

Гордістю публічного профілю є кількість врятованих життів з розрахунком 3 (три) врятованих житті за 1 кроводачу. Також ми будемо показувати кількість запрошених друзів та іншу інформацію.

Крім того, донори тепер мають змогу поділитись своїми історіями, чому вони стали донорами, які будуть доступними на публічних сторінках. Інколи людям не вистачає лиш тієї однієї історії, яка може їх переконати, що донорство - це необхідно, корисно, важливо, відповідально, добровільно. Тому діліться своїми історіями.

Тепер донорство - це не історія за закритими дверима! Це наша з вами історія!

Нас вже понад 6000 зареєстрованих донорів, долучайтесь і ви до ДонорUA.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.