День міста над Ужем – з групою крові!

24-го вересня, під час святкування дня міста, в Ужгороді успішно пройшла акція під гаслом «Тут безкоштовно визначають групу крові!»

27 вересня 2016 року, 06:13

alt text

24-го вересня, під час святкування дня міста, в Ужгороді успішно пройшла акція під гаслом «Тут безкоштовно визначають групу крові!».

Кожен бажаючий мав можливість за 2 хвилини дізнатися свою групу крові. «Ми навіть не очікували такого буму. Радує, що люди цікавляться такою інформацією, і надіємося, в подальшому стануть активними донорами.» - зазначає координатор Закарпатського осередку Маріанна Тимша.

alt text

Під час акції волонтери Асоціації презентували проект ДонорUA, розповідали про важливість та потребу донорства, його корисність та спростовували міфи про донації, також охочі дізнавалися цікаві факти про свою групу крові.

alt text

Слід відмітити, що в акції взяли участь як дорослі так і маленькі дітки. За 3,5 години вдалося визначити групу 150 ужгородцям.

В першу чергу хочемо висловити подяку нашим партнерам, які радісно допомогли в проведенні акції, а саме Рекламному агенству «IDEA» за видавничу підтримку, ТОВ «Медлідер24», компанії «Волес» та ТОВ «Хустфарм» за підтримку медичними препаратами, магазину «TATU-BIKE» за дах над головою, а також сайту міста Ужгород «0312». Окрему подяку хочемо висловити Відділу охорони здоров’я Ужгородської міської ради та організатору Most Cіty Fest Василю Крайняю.

Ну і звичайно, від щирого серця, хочемо подякувати працівникам Закарпатської обласної станції переливання крові, які безперестанку трудилися і не мали під час акції жодної хвилини відпочинку.

Щиро надіємося, що це далеко наш не останній спільний захід і ми активно будемо співпрацювати для популяризації донорства та активного безкоштовного донорського руху загалом.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.