"Дім таємничих пригод" запрошує донорів крові відвідати мультижанрове дійство світового рівня

Страшенно смішне шоу "Дім таємничих пригод" запрошує донорів крові відвідати мультижанрове дійство світового рівня.

27 вересня 2016 року, 08:13

alt text

«Дім таємничих пригод» - нове шоу від творців «Вартові Мрій». Ще більше неймовірних спецефектів, видовищних трюків і унікальних постановок чекають глядачів вже цієї осені!

Глядачі побачать повну несподіванок подорож веселого туриста Алекса, який заблукав і потрапив до Таємничого Дому. Тут йому зустрінуться, на перший погляд, абсолютно безпечні мешканці. Але варто Алексу дізнатися їх ближче і він зрозуміє, що серед домочадців є вампіри, стара відьма, шалений професор, перевертень та багато інших містичних істот. Вибереться Алекс із Дому чи залишиться там назавжди? Ви можете дізнатись, отримавши квиток на подію!

Щоб отримати квиток вам необхідно:

  • бути зареєстрованим на сайті ДонорUA;
  • в персональному кабінеті на сторінці "Мої бонуси і подарунки" обрати подарунок "Квиток на Шоу "Дім таємничих пригод" і отримати персональний промокод;
  • підписатись на сторінки шоу у Facebook.

3 жовтня ми проведемо розіграш серед всіх донорів, що виявили бажання потрапити на подію, і випадковим чином за допомогою сервісу random.org оберемо переможців. Буде розіграно два квитки!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.