Дніпро знову вражає

Сьогодні, 12 жовтня, у лікарні Мечикова у Дніпрі пройшла чергова, вже 14-та акція зі збору крові для поранених бійців.

12 жовтня 2016 року, 18:56

alt text

Сьогодні, 12 жовтня, у лікарні Мечикова у Дніпрі пройшла чергова, вже 14-та акція зі збору крові для поранених бійців. Містяни постійно пам’ятають, що у такому мирному і буденному місті щодня триває боротьба за життя наших військових. І не дивлячись на вже звичність цього стану, кількість донорів на акціях в лікарні Мечникова вже другий рік тримається на позначці в кілька сотень.

alt text

alt text

alt text

Сьогодні більше 400 дніпрян виявили бажання віддати частинку себе для порятунку поранених. Здали кров 303 донора. Багато молоді, особливостудентів, завдяки цим акціям в лікарні Мечникова стали донорами вперше і багато хто з них вже приймає участь у цих заходах систематично. Студенти Академії МВС, будівельної, медичної, гірничого університету, аграрно-економічного тощо сьогодні десятками прийшли до лікарні. Лікарі також здаваликров разом з усіма. Традиційно заповнені всі коридори та вестибюлі. Три операційні. Десятки задіяних медичних працівників. Майже 150 літрів крові. Це справді неймовірно!

Пишаємося кожним громадянином нашої країни, який не лишається осторонь і допомагає іншим, особливо коли це так важливо!

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.