"Кривавий понеділок" або Донорська Halloween party у Вінниці

Команда з американського футболу "Вінницькі вовки" влаштувала справжню костюмована вечірку на станції переливання крові. Спортсмени поєднали приємне з корисним - розваги та справжню здачу крові.

2 листопада 2016 року, 17:46

Усі пов'язують Halloween зі страхітливими історіями та моторошними костюмами з різноманітними ранами та слідами крові. Проте вінницькі волонтери вирішили не малювати собі кроваві синці, а поділитися кров'ю. Справжньою. З тими, хто так цього потребує. Тому організували незвичну Донорську Halloween party прямо у Міській станції переливання крові.

Організаторами акції виступила команда з американського футболу "Вінницькі вовки". Троє учасників команди першими здали кров та зазначили, що хоч сьогодні приєднатися до акції зможуть не всі їх товариші по команді, вони розраховують на прихід 30-ти донорів від свого спортивного братства.

Загалом в акції прийняло участь 50 донорів. Кількість зареєстрованих учасників була значно більшою, та 30-ти донорам відмовили після попереднього медогляду. Проте усі учасники могли сфотографуватися з чарівними зомбі-черлідершами. Та взяти участь у справжньому Halloween-шоу.

Вінницькі вовки уже не вперше організовують подібну акцію. Минулого року 15 членів команди здавали кров для дитячого онкологічного відділення. І не збираються зупинятися на досягнутому.

alt text

alt text

alt text

ЗМІ про подію:

http://firstandgoal.ru/2016/11/wolfes-donnor/

http://vezha.vn.ua/na-kryvavyj-ponedilok-z-vinnytskymy-vovkamy-zibralys-50-donoriv/

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.