Миколаївські студенти: «Кожен донор крові – герой»

Молодь активно долучається до лав постійних донорів. На черзі - Миколаївські студенти, які вже не вперше організували акцію у міському відділенні онкогематологі.

10 листопада 2016 року, 07:22

Саме під таким гаслом нещодавно пройшла акція, в рамках котрої близько 30-ти студентів кафедри менеджменту Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв в черговий раз здали кров.

Акція проходить вже не вперше. Молоді донори здають кров для хворих дітей, які перебувають у відділенні онкогематології Миколаївської обласної дитячої лікарні. Незважаючи на свій юний вік, студенти вже мають статус "почесного донора" університету.

Такі соціальні ініціативи активно підтримує адміністрація університету та заохочує молодь ставати донорами. Після проведеної акції представник Миколаївського осередку АМДУ, Ірина Руденко домовилася про регулярні акції здачі крові та лекції просвітницького спрямування серед студентів.

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.