Кременчужани долучилися до акції “В кожній краплині - здоров’я дитини”

У день Святого Миколая кременчужани долучилися до акції “В кожній краплині - здоров’я дитини”, яку у Кременчуці організувала ВМГО "Асоціація молодих донорів України".

16 січня 2017 року, 12:02

alt text

У день Святого Миколая кременчужани долучилися до акції “В кожній краплині - здоров’я дитини”, яку у Кременчуці організувала ВМГО "Асоціація молодих донорів України". Серед тих, хто прийшов здавати кров - 14 правоохоронців, які не вперше це роблять та є постійними донорами.

"Вирішив долучитися до акції, адже у нас у місті багато тих, хто потребує нашої допомоги. У місті часто виникають ДТП з потерпілими. Ми здаємо кров з надією, що вона принесе користь кременчужанам. Кров необхідно здавати з позитивними емоціями, щоб вона дарувала надію на оздоровлення", - зазначив поліціянт з 4-ї роти Олександр Захарченко, який понад 10 разів здавав кров. Серед правоохоронців були й ті, хто здавав кров вперше. Як поділився Роман Новак, здавати кров не страшно. - Я вирішив допомогти людям. У новорічні свята хочеться подарувати людям надію на життя, - додав Роман Новак з третьої роти.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.