Здай кров - подаруй любов. 7 міст України поєднались у любові

До акції "Здай кров - подаруй любов" приєдналось 7 міст України та 400 донорів.

7 березня 2017 року, 15:35

Весь світ 14 лютого наповнюється любов'ю, квітами та романтикою. А 7 міст України наповнювались життям.

До всесвітнього дня Валентина та Всесвітнього дня онкохворої дитини пройшла всеукраїнська акція Здай кров - подаруй любов у Львові, Одесі, Мелітополі, Ужгороді, Черкасах, Вінниці та Житомирі.

alt text

alt text

Побачення з «Вінницьким вовками» у центрі переливання крові на День святого Валентина

alt text

alt text

alt text

Житомиряни охоче з нами здають кров не вперше, проте важливий акцент все ж таки варто ставити на регулярне донорство крові, до якого з радістю вас закликали на заході наші представники.

alt text

alt text

alt text

Одесити жваво долучились до нашої акції, хоча ми вперше проводили такого роду захід. В подарунок донори отримали наші фірмові браслетики, печиво та фото:)

alt text

alt text

Представництво в місті Черкаси також відзначилось своєю активністю і запросило всіх бажаючих долучитись до нашої всеукраїнської акції Здай кров - подаруй любов.

В цілому до акції долучились близько 400 українців, котрі проживають у вищезгаданих містах.

Та ми вас закликаємо здавати кров регулярно, не лише приєднуючись до акцій. Адже, саме одна кроводача може врятувати до 3 життів. Не чекайте гучних і яскравих подій, рятуйте життя 1 раз на 2 місяці 😃

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.