Визначено переможців конкурсу малюнку «Здай кров заради життя»

У листопаді 2016 року – квітні 2017 року відбувався ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

22 квітня 2017 року, 18:16

У листопаді 2016 року – квітні 2017 року відбувався ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя». Організаторами Конкурсу є: Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», Литовський національний центр крові за сприяння та підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Міністерства культури України, Міністерства охорони здоров’я України.

alt text

18 квітня в Київському національному університеті імені Т. Шевченка члени журі фіналу конкурсу обирали його переможців і призерів. Основними завданнями Конкурсу є: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього. Судячи з робіт, мета успішно досягається!

Церемонія урочистого нагородження переможців і призерів конкурсу відбудеться в Посольстві Литовської Республіки в Україні 5 травня ц.р. за участю організаторів конкурсу та почесних гостей.

Публікуємо роботи переможців з України:

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Джерело: Визначено переможців і призерів ІІ Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків “Здай кров заради життя”

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.