Традиційний корпоративний день донора у Приватбанку

26 квітня Приватбанк у Дніпрі влаштував для своїх співробітників черговий корпоративний день донора. 98 донорів поповнили запаси банку крові. Це майже 50 літрів!

27 квітня 2017 року, 14:13

26 квітня Приватбанк у Дніпрі влаштував для своїх співробітників черговий корпоративний день донора. Вже вчетверте виїзна бригада Дніпропетровської обласної станції переливання приймає кров у стінах банку. Як завжди – величезна кількість бажаючих – більше трьохсот! Довелося навіть розділити потенційних донорів на декілька подібних заходів і прийняти цього разу тільки третину. 98 донорів поповнили запаси банку крові накористь онкохворих діток. Це майже 50 літрів! Напередодні травневих свят це дуже доречно, адже більш як на тиждень всі будуть зайняті відпочинком.

Традиційно ми бачимо на корпоративних днях донора у Приватбанку щире бажання робити добрі справи, чітку організацію величезного колективу, розділення донорів на невеликі групи з визначеним часовим інтервалом, відповідальність та привітність кожного. Все більше осіб здають кров повторно. Так люди і стають систематичними донорами. Приєнуйтесь і ви!

Більше фото на наших сторінках VK та FB

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.