20 літрів крові від прикордонників Кінологічного навчального центру

Понад 70 прикордонників вирішили поділитися своєю кров’ю з онкохворими дітками та дорослими Львівської області.

17 травня 2017 року, 22:10

11 травня на території Кінологічного навчального центру м.Великі Мости відбулася акція «Здай кров-врятуй життя!». Понад 70 прикордонників вирішили поділитися своєю кров’ю з онкохворими дітками та дорослими Львівської області. Це вже не перша акція, до якої активно залучаються державні прикордонні служби, за що ми щиро їм дякуємо. З самого приїзду працівників станції переливання і до самого кінця здачі крові черга в коридорі не зменшувалася. Деякі військовослужбовці чекали своєї черги навіть біля 3 годин.

alt text

alt text

Приємним була відважність жінок, які одні з перших вишикувалися до донорського кабінету і з посмішкою простягали руку для того, щоб подарувати комусь шанс на життя. І потрібно було бачити той розпач, коли через невеличкі тимчасові протипоказання не всім вдалося стати в цей день донором.

alt text

За словами заступника начальника центру Андрія Гаєвського: «Хто як не військовослужбовці розуміють, наскільки важливим є чиєсь життя, тим більше в такий складний для України період. Онкохворі дітки та дорослі ведуть свою війну за здоров’я, в чому прикордонники завжди готові теж допомогти та підтримати». Слід відмітити, що Андрій Анатолійович не тільки сприяв організації акції, а й сам подав яскравий приклад підлеглим і теж вже в котре став донором.

alt text

«Дуже приємно, що Кінологічний навчальний центр вирішив провести своє свято, зокрема день частини, саме таким чином. Адже кількість хворих і відповідно потреб у всіх групах донорської крові є надзвичайно велика. Крім того радує величезна кількість бажаючих тут здати кров.» - каже волонтер Маріанна Тимша.

Загалом кров’ю поділилися 52 особи і ще залишилося багато охочих, які просто фізично не встигли цього зробити. Від щирого серця дякуємо керівництву Кінологічного навчального центру за активну підтримку донорського руху і надіємося на подальшу плідну співпрацю.

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.