Інформація про актуальні запаси в центрах крові доступна на сайті

Як в Європі. Поки що в тестовому режимі і лише для деяких центрів крові.

2 червня 2017 року, 17:16

Ми довго працювали над можливістю показувати актуальні запаси крові в тому чи іншому центрі крові. І ось, накінець, ми можемо анонсувати цю функціональність на нашому сайті.

Як це працює? Центри крові у власному кабінеті вносять інформацію про актуальні запаси крові для кожної групи крові. На сторінці центру крові ми будемо показувати додатковий віджет - зі статусами "достатньо", "недостатньо" або "критично". Таким чином, донори отримають додаткову інформацію і зможуть вирішити, коли саме їх кров потрібна найбільше.

alt text

Ми, в свою чергу, зможемо відслідковувати динаміку, збирати АКТУАЛЬНУ статистику і, в майбутньому, свторювати додаткові сервіси для своєчасного реагування на критичні ситуації.

Центри крові, в свою чергу, отримають можливість поповнювати запаси крові своєчасно.

Повний win-win-win!

Першою установою, що почала публікувати дані про запаси крові, став Національний інститут раку. На сторінці центру ви вже можете побачити віджет з інформацію про запаси.

Запуск кабінету центру крові розпочинає новий етап в розвитку проекту ДонорUA. З вашою допомогою ми будуємо сучасну і технологічну платформу для донорів крові, центрів крові та інших бенефіціарів. І сьогоднішня новина - ще один важливий крок.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.