INNOVECS залучила своїх співробітників до донорства крові

16 червня компанія INNOVECS спільно з проектом DonorUA провела корпоративний день донора крові - залучила до доброї справи своїх працівників.

1 липня 2017 року, 13:43

alt text

16 червня компанія INNOVECS спільно з проектом ДонорUA провела корпоративний день донора крові - залучила до доброї справи своїх працівників. Здачі крові передували лекції на тему донорства, що мали на меті відповісти на основні питання співробітників: хто може стати донором крові та як готуватися до здачі. Завдяки спільним зусиллям компанії INNOVECS та проекту ДонорUA позитивне рішення про здачу крові прийняли 17 співробітників компанії, що дало змогу зібрати 9 літрів донорської крові. Під час забору в офісі панувала тепла та затишна атмосфера, а після виконання доброчинної місії керівництво компанії пригощало працівників фруктами та шоколадом. Серед новоутворених донорів значна частина виявила бажання повторити цей досвід.

Технічні можливості проведення акції забезпечила Київська обласна станція переливання крові.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.