Міністерство охорони здоров'я України підтримує розвиток донорського руху

18 липня в Міністерстві охорони здоров’я України пройшов день донора.

19 липня 2017 року, 20:41

18 липня в Міністерстві охорони здоров’я України пройшов день донора: з 10 до 14 години усі охочі мали змогу здати кров на подвір’ї міністерства. За чотири години до акції долучилися 34 людини, котрі здали кров на безоплатній добровільній основі - що складає понад 15 літрів крові для потреб міста Києва.

alt text

Під час акції вперше була протестована гуманітарна допомога рамках проекту з безпеки крові від Центрального Каліфорнійського Центра Крові (Central California Blood Center) - спеціальний автомобіль для пересувної бригади заготівлі донорської крові. Транспортування сучасного обладнання до України здійснила благодійна організація «Благодійний Фонд «Український Ресурсний Центр» за підтримки міжнародної благодійної організації «Ротарі Інтернешнл» (Rotary International) та Американського міжнародного альянсу охорони здоров’я (АМАОЗ).

alt text

Міністерство охорони здоров’я України та в.о. міністра Уляна Супрун висловили подяку усім соціально активним громадянам, що долучилися до добровільного та безоплатного донорства.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.