Студентство виконало Donor Challenge!

Хто вважає, що студентство не долучається до донорства? 16 листопада ми разом з UBA Students' League зламали цей стереотип. Майже 150 молодих донорів в одинадцяти містах України взяли участь у Donor Challenge, приуроченого до дня студента! Дивіться, як це було!

21 листопада 2017 року, 15:31

Хто вважає, що студентство не долучається до донорства? 16 листопада ми разом з UBA Students' League зламали цей стереотип. Майже 150 молодих донорів в одинадцяти містах України взяли участь у Donor Challenge, приуроченого до дня студента! Абсолютний рекордсмен - Вінниця - має 40 донацій!

Підтримав молодих донорів Ювелірний Дім ZARINA. Бренд виступив спонсором розіграшу для учасників Donor Challenge. Подарунок від ZARINA поїде до Вінниці – підіймати настрій переможниці розіграшу Вдовиченко Василиcі.

Ювелірний Дім ZARINA не вперше долучається до донорських акцій. Вже п’ять років поспіль засновниця бренду дарує студентом обрану коштовність на згадку про безцінність врятованих ними життів.

«Здати кров – це водночас і просто, і складно. Але порятунок життя вартує тих складнощів» - вважає засновниця бренду ZARINA Наталя Нетовкіна.


«Вінницькі вовки» - спортивна команда з американського футболу, стала координатором здачі крові у своєму місті. За кілька років співпраці з ДонорUA команда долучилася вже до чотирьох донорських акцій.

----------

15 листопада до акції долучились студенти КПІ. Їхній результат – 35 донорів. Крім основного розіграшу, між донорами КПІ були розіграні 5 квитків до кінотеарту «Жовтень». А також 5 безкоштовних реєстрацій у Сервісі турботи про людей "Допомагаємо просто" громадської організація "Брати по крові". Реєстрація у сервісі дає можливість користуватися знижками на ряд товарів та послуг.

До нових зустрічей, студентство!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.