EnglishDom – новий партнер бонусної програми

Онлайн-школа EnglishDom дарує донорам 6 місяців інтерактивного курсу англійської мови.

20 грудня 2017 року, 19:32

List item

У ДонорUA новий партнер бонусної програми – онлайн-школа англійської мови EnglishDom. За сім років існування школа зібрала 200+ викладачів із різних куточків світу та допомогла 10 000 учням оволодіти англійською. EnglishDom поєднує технології та лінгвістику задля комфортного навчання.

Школа має три напрямки залучення в мову:

  • заняття по Skype;
  • розмовний клуб;
  • онлайн-тренажер для вивчення англійської.

Онлайн-заняття по Skype індивідуальні. Можна обрати російськомовного або англомовного викладача. Програма підлаштовується під потреби учня, а за її опрацюванням стежить персональний куратор. Доступні такі курси: англійська для початківців, середній та високий рівні, розмовна англійська, бізнес-англійська та англійська для ІТ.

Розмовні клуби формуються за інтересами й також проходять у Skype, тому відмовка "погана погода" не спрацює. У дискусії бере участь не більше 7 людей. Викладач модерує процес, аби кожен був залучений у розмову.

Онлайн-тренажер об'єднує електронні підручники, мобільні додатки, інтерактивні ігри, відео із субтитрами та багато іншого. Мета платформи – прибрати напруження та нудьгу під час вивчення англійської мови.

За 100 балів донори можуть отримати 6 місяців інтерактивного курсу англійської мови безкоштовно. Всі активні пропозиції – в особистому кабінеті, у вкладці "мої бонуси та подарунки".

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.