Здай кров - врятуй життя з Народним Клубом "Верес"

25 лютого в Львові на полі «Арена Львів» гравці Народного клубу «Верес» у матчі з Футбольним клубом «Динамо» вийдуть на поле вже з переможцями. Переможцями своїх викликів, котрі далеко в минулому для них та для багатьох - ця боротьба є найактуальнішою зараз.

25 лютого 2018 року, 13:37

alt text

Здай кров - врятуй життя!

Популярний заклик звучить із соціальних мереж та ЗМІ. Та що робити далі, куди йти і як стати донором - ці питання залишаються далеко поза увагою людей. Брак необхідних знань породжує міфи та бурхливу фантазію кожного українця. Та у людей, котрі потребують допомоги, часу на це немає. Травми, рак, серцева недостатність, важкі пологи, опіки - це найпошіреніші випадки для переливання крові чи її компонентів. Кожні дві секунди хтось потребує крові в світі.

Тема донорства гостро стоїть в Україні, адже належний рівень запасів крові говорить про вчасно врятовані життя, про здорову націю та свідомого громадянина. Статистика МОЗ показує, що ми, українці, в три рази менше здаємо кров, порівняно з розвиненими країнами. А отже проблема дефіциту крові глибока та непроста і вирішити її доволі складно. Для одних складнощі - це перепона, а для Народного клубу «Верес» - це мотивація!

21 лютого Народний клуб «Верес» заявив, що стає активним членом розвитку та побудови донорського руху в своєму рідному місті та серед своїх фанів. Про це повідомив Євген Донцов, генеральний директор ГС Народний клуб «Верес» на прес конференції. Проект популяризації донорського руху буде реалізовуватись спільно з проектом ДонорUA та благодійним фондом «Скарбниця надії».

Популярний досвід у світі та перший за історію України - Футбол та донорство разом!

25 лютого в Львові на полі «Арена Львів» гравці Народного клубу «Верес» у матчі з Футбольним клубом «Динамо» вийдуть на поле вже з переможцями. Переможцями своїх викликів, котрі далеко в минулому для них та для багатьох - ця боротьба є найактуальнішою зараз. Діти, котрі перемогли рак гордо крокуватимуть футбольним полем «Арена Львів» разом зі своїми кумирами, демонструючи свою жагу до життя та силу волі!

Діти, перемога яких була б неможливою без достатньої кількості донорської крові, яку вони потребували під час лікування, будуть закликати всіх вболівальників, глядачів та телеглядачів подарувати шанс іншим і здати кров! Тож заклик «Здай кров - врятуй життя!» сьогодні звучатиме інакше! Гучніше ніж завжди, правдивіше як ніколи!

Інформація: Проект має на меті привернути увагу людей до донорства, посіяти знання про важливість донорського руху та закликати людей рятувати життя! Адже донор за одну донацію рятує до 3-х життів! Основна активність буде розгорнута в м.Рівне щодо заходів по здачі крові та популяризації донорства. Та початок на те і є першою сходинкою до розширення на інші міста.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.