Прикарпатські енергетики стали донорами заради хворих дітей

Корпоративний день донора в АТ «Прикарпаттяобленерго»

18 червня 2018 року, 15:25

alt text

Працівники АТ «Прикарпаттяобленерго» 1 червня 2018 року зустрічали літо та святкували Міжнародний день захисту дітей проведенням Корпоративного дня донора крові за підтримки ДонорUA та Обласного центру переливання крові.

В цей чудовий день 48 працівників компанії не лише з центрального офісу та філій у м. Івано-Франківськ, а й з представництв у Яремчі, Коломиї, Долини, Галичу та Богородчан, здали 20,25 літрів крові на допомогу хворим дітям. Частина співробітників енергетичної компанії зробили кроводачу вперше у житті. Один з таких учасників акції, Андрій Гребінчак, сказав: «Як і багато хто, раніше я не здавав кров – не було такої нагоди. Бажання чимось допомогти тим, хто цього потребує, а тим більше діткам, у більшості людей є постійним, закладеним по замовчуванню. Але наш повсякденний маршрут – це в основному «робота-дім», і кожну вільну хвилину намагаєшся присвятити сім`ї. Такі заходи, як сьогоднішній Корпоративний день донора крові, дав нам нагоду реалізувати потребу допомогти. І це прекрасне відчуття».

Благодійна акція проходила в оздоровчому комплексі на території центрального офісу компанії під гаслом «Я – за життя», а символом події слугувало велике серце, яке учасники власноруч наповнювали червоними квітами на урочистому відкритті.

Це була перша подібна акція у АТ «Прикарпаттяобленерго», але, зважаючи на постійну потребу донорської крові в країні та зацікавленість співробітників компанії, можливо в майбутньому вона стане традиційною для енергетиків. Івано-Франківський «Канал-402» зробив відеорепортаж з місця події, який можна переглянути за наступним посиланням.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.