Львівські байкери провели благодійну донорську акцію «Мотосерце»

15 червня 2018 року учасники Львівського мотоклубу Lions MC Ukraine отримали змогу здати кров для потребуючих на благодійній донорській акції «Мотосерце».

18 червня 2018 року, 17:29

alt text

15 червня 2018 року, в рамках святкування Всесвітнього дня донора, Львівський мотоклуб Lions MC Ukraine спільно з ДонорUA провели благодійну донорську акцію «Мотосерце», яка була спрямована на популяризацію донорського руху країни.

Учасники мото клубу мали унікальну нагоду здати крові для потребуючих. Президент Мото клубу LIONS MC UKRAINE, Роман Шумський, ствердив, що «донорство - це прояв відповідальності перед суспільством, це благородний вчинок, котрий рятує життя!».

«Недостатньо просто казати, що донорство – це круто, модно і потрібно. Ми маємо показати наскільки важлива кров тут і зараз, для кожної людини! Ми закликаємо – зареєструйся на donor.ua та ставай регулярним донором крові. Наша команда хоче привернути увагу мільйонів людей, адже донорство – стосується кожного» – каже засновник проекту ДонорUA Ірина Славінська.

Lions MC Ukraine – мото клуб України, який проводить щорічні благодійні акції, такі як «Байкери дітям», «Коло благодійності», «Мотосерце» та інші.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.