Digital Transformation Conference 2019

ДонорUA на Digital Transformation Conference 2019

13 серпня 2019 року, 13:30

Здавалось би, що спільного з донорським рухом та IT конференцією? Та спільне все ж таки є.

22 червня 2019 року в Києві пройшла Digital Transformation Conference – подія, присвячена інтеграції ІТ в усі аспекти бізнесу. Гості конференції зустрілись зі спеціалістами, які розповіли про використання AI у бізнес-проектах, презентували воркшопи, а також поділились власним досвідом та знаннями про штучний інтелект і роботу з ним.

Також на конференції йшла мова про використання АІ-технології, яка допомагає рятувати життя, а саме про соціальний проект ДонорUA, що займається рекрутингом та координацією донорів крові в режимі онлайн по всій Україні.

Завдяки Digital Transformation Conference 2019 ДонорUA отримав 10% від вартості всіх квитків, що становить близько 5000 грн на підтримку та розвиток проекту.

Якщо ви ще до цього часу думаєте, що розвивати донорство крові в країні - це лише здавати кров чи жертвувати величезні кошти або ж це лише державна справа, ми точно знаємо, що кожне зусилля формує екосистему, що вже сьогодні рятує життя.

Ви організовуєте події і хочете додати соціальну складову та приєднатись до розвитку донорського руху в Україні - пишіть на business@donor.ua.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.