Компанія Алло надала проєкту ДонорUA техніку для роботи

n/a

14 травня 2020 року, 15:08

Під час карантину ДонорUA пощастило розширити коло своїх друзів та партнерів. Для ефективної підтримки роботи платформи ДонорUA нам не вистачало техніки: координатори працювали на застарілих ПК, а відповідати на дзвінки доводилось через напівзламаний телефон.

Ми безмежно вдячні компанії Алло, яка підтримала наш проєкт та надала два ноутбуки Mi RedmiBook 14 і телефон Xiaomi Redmi Note 8 Pro.

Алло - найбільший ритейлер смартфонів і гаджетів, сучасної смарт-техніки і товарів для дому та відпочинку. Найбільший інтернет-магазин з доставкою замовлень на пошту, додому і в магазини АЛЛО та АЛЛОmax в 140 містах України. Це компанія для тих, хто хоче стати кращим, більш технологічним, жити комфортно і сучасно - просто жити смарт.

Наші друзі в АЛЛО мають намір не тільки робити кожен досвід своїх Клієнтів позитивним, але і їх життя - ефективнішим, простішим, більш сучасним за допомогою смарт-пристроїв, що керуються одним рухом на смартфоні.

Нагадуємо, що в інтернет-магазині allo.ua можна замовити не тільки техніку і електроніку, але також меблі, іграшки, одяг, велосипеди і навіть парфумерію.

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.