«Мистецтво донорства»: як минула перша в Україні подія такого формату?

n/a

15 червня 2021 року, 21:41

alt text ДонорUA, Лубенська станція переливання крові та Лубенський краєзнавчий музей імені Гната Стеллецького організовули 11 червня із 09:00 до 13:00 захід у Галереї образотворчого мистецтва Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького

Відомі художники малювали під час заходу портрети учасників. У приміщенні донори безпечно здавали кров для пацієнтів, слухали живу музику у виконанні викладачів Лубенської музичної школи — Ганни Василенко, Ірини Агафонової, Оксани Мисник.

Учасники насолоджувалися всеукраїнською виставкою «Лубенська художня весна 2021» і смакували стравами на фуршеті та артезіанською водою «Природне Джерело». Люди отримали цінні подарунки від компанії Gelius.

До акції ще доєдналися учні Гадяцького фахового коледжу культури та мистецтв ім. І. П. Котляревського та дитячої мистецької школи ім. Діани Петренко.

Цим заходом ДонорUA прагнув привернути увагу до донорства. Кожна людина, долучившися, може врятувати до трьох життів. Рятуймо разом!

P.S. На фотографії — робота учасниці DONORUA ART Project Сичевської Влади.

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.