«Місяць добрих справ» і довгострокова бонусна програма: як розвивається співпраця із Mofy.life?

ДонорUA та Mofy.life запустили благодійну ініціативу, яка об’єднала донорство та фотографію.

16 липня 2021 року, 13:27

Червень був насиченим місяцем на події до Всесвітнього дня донора крові. Зокрема, ДонорUA та Mofy.life запустили благодійну ініціативу, яка об’єднала донорство та фотографію.

«Кожна компанія має свою лояльну аудиторію. І якщо одна, дві, десять компаній розповідають про те, що вони підтримують донорство, зростає обізнаність людей у цій сфері та бажання долучитися. Також невеликі подарунки — це додаткова мотивація та вдячність для донорів», — сказали представники Mofy.life.

Із 15 червня до 15 липня донори могли взяти участь у благодійній акції «Місяць добрих справ». Так наші партнери хотіли зробити подарунки тим, хто готові йти на порятунок людей, яких можуть навіть не знати. Учасникам потрібно було тільки написати відгук у себе на сторінці з відміткою ДонорUA, Mofy.life та прокоментувати допис, поставивши «+». За кожен прояв у соціальних мережах наші партнери перераховували 5 грн на подарунки світлин для донорів, зареєстрованих на платформі. Загалом дописи, опубліковані у соціальних мережах ДонорUA, охопили 6414 людей. Підписники активно зберігали інформацію, поширювали, коментували та, що — головне, писали відгуки.

«Для нас дуже важливо розширювати партнерську базу. Бачимо, що донори активно цікавляться знижками від Mofу.life. Навіть, коли співпраця була призупинена, то вони запитували про ініціативи від партнерів», — сказала Людмила Лінник, координаторка платформи ДонорUA.

На цьому активності не завершилися. ДонорUA та Mofу.life запустили бонусну програму — промокоди на фотобуки та фотокартини, які кожен донор може активувати впродовж 3 місяців.

Щоби отримати знижку, потрібно:

  • зайти на сайт ua.mofy.life;
  • завантажити свої фото з будь-якого пристрою чи зі свого профілю в Instagram;
  • розмістити світлини в макеті;
  • увести промокод на знижку, який отримаєте на email;
  • оформити та через 3 дні забрати замовлення.

За місяць донори активували вже 38 промокодів на друк фотобуку та 12 — на фотокартини. Зокрема, Людмила Лінник, координаторка платформи ДонорUA, сказала наступне:

«Ми пропагуємо добровільне безоплатне донорство крові та її компонентів, а подарунки від наших партнерів — це приємний бонус для донорів. Нам дуже важливо, щоби люди відчували, що про них пам'ятають, їх цінують».

Команди ДонорUA та Mofy.life висловлюють подяку всім донорам, які йдуть на порятунок людей. Ми неймовірно вдячні партнерам, які нам довіряють і погоджуються на довгострокові благодійній акцій.

«Mofy.life існує вже 6 років і ми виросли зі статусу «стартап»… Відчуваємо соціальну відповідальність, що ми можемо та повинні щось робити. Тож ми обрали шлях взаємодії з офіційними компаніями, Donor.ua та Таблеточки», сказали представники Mofi.life.

Довідка:

Mofy.life — онлайн-сервіс для замовлення фотобуків, фотокартин, магнітів, який працює для всієї України. Організація друкує особливі моменти, адже так важливо, щоби спогади не загубилися серед гігабайтів світлин на смартфоні. Команда розробила найпростіший конструктор для замовлення фотобуків, фотокартин, фотомагнітів тощо. Щоби зробити замовлення, потрібно — до 5 хв. Mofy.life допоможе створити цілу колекцію щасливих спогадів, яку можна зберігати у себе вдома чи дарувати рідним і близьким.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.