33 історії про донорство крові, що мотивують — фотопроєкт від ДонорUA

33 історії про донорство крові, що мотивують — фотопроєкт від ДонорUA

29 листопада 2023 року, 14:40

Фотопроєкт #Побач від ДонорUA — портрети донорів крові, доповнені їхніми особистими історіями. Початково це були 12 людей з усієї України — різного віку та роду занять. Об’єднує їх лише донорство крові. Сьогодні галерея #Побач налічує 33 унікальних історії, до яких ви можете додати свою.

«Мета фотопроєкту #Побач — аби українці, власне, побачили, що донори крові — такі самі люди, як усі інші. Не супергерої з надздібностями — просто люди, що мають задовільний стан здоров’я і бажання допомагати іншим. Ви можете мати будь-яку роботу та захоплення, звички та ритм життя — і практично в будь-який життєвий сценарій донорство крові вбудовується легко та швидко», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Ви також можете стати частиною галереї #Побач, заповнивши анкету за посиланням. Ваша історія буде опублікована на сайті разом й надихатиме тих, хто лише наважується здати кров.

На сьогодні експозицію вже побачили наживо мешканці Києва, Дніпра, Львова, Рівного та Запоріжжя. Стежте за анонсами подій, аби не пропустити виставку у своєму місті.

Фотопроєкт #Побач втілюється у межах кампанії #Розквітай, що присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

  • придбати мерч від W8less, усі кошти від продажу якого спрямовуються на перевезення донорської крові до фронту;
  • організувати співпрацю (опція для бізнесу);
  • отримати подарунок, якщо ви лише чекаєте повноліття для своєї першої донації.

Реєструйтеся на ДонорUA, здавайте кров зручно та користуйтеся бонусними можливостями для наших донорів.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.