До дня закоханих: 34 співробітники ОТП Банку здали кров з ДонорUA на корпоративному дні донора

До дня закоханих: 34 співробітники ОТП Банку здали кров з ДонорUA на корпоративному дні донора

14 лютого 2024 року, 14:00

ДонорUA провели корпоративний день донора для ОТП Банку до Дня святого Валентина (фото). 34 фахівці банку здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Київського обласного центру служби крові.

«Коли великі компанії підтримують донорський рух власним прикладом, це допомагає розвивати культуру донорства в усій Україні. Корпоративні дні донора показують, що здача крові — не щось, що відбувається у випадку гострої трагічної потреби, а нормальна форма дозвілля, до якої можна долучитися з колегами та друзями. Але це не лише про майбутнє — вже сьогодні 100 пацієнтів, що потребують переливання, отримали надію завдяки 34 працівникам ОТП Банку, які здали кров. Дякуємо за довіру та свідому позицію!», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«Донорська кров є насправді стратегічним ресурсом, адже замінників їй просто не існує! Лише людина може врятувати того, хто потребує переливання крові, бо жодні медикаменти у такому разі не допоможуть. У наших сьогоднішніх умовах потреба в донорській крові зросла в рази. Тож участь у цьому заході – це вклад команди ОТП Банку у популяризацію та розвиток культури донорства в Україні», – розповіла team-лідерка благодійного проєкту OTP Bank Helps Ukraine, директорка департаменту з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею ОТП Банку Леся Сирота.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 155 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» — один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.