#Розквітай з ДонорUA: 40 киян здали кров у ТРЦ GULLIVER

#Розквітай з ДонорUA: 40 киян здали кров у ТРЦ GULLIVER

14 лютого 2024 року, 15:06

10 лютого у ТРЦ GULLIVER провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 40 людей здали кров, аби допомогти пацієнтам інституту ім. Амосова, насамперед — пораненим військовим із крововтратами.

«Дякуємо ТРЦ GULLIVER за підтримку донорського руху і наших проєктів зокрема. Кожна подія тут — особлива. 40 донорів, що здали кров — це надія для 120 пацієнтів, що потребують переливання. В ході кампанії #Розквітай ми також наголошуємо, що донорство — це не лише про допомогу, а і про користь для власного організму, про прогресивні цінності та свідому позицію», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Процедуру донації проводили фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М.М. Амосова, де проходять лікування багато військових, зокрема з тяжкими пораненнями та великими крововтратами. Якщо й ви хочете допомогти захисникам та захисницям одужати, реєструйтеся на ДонорUA та здавайте кров зручно й сучасно!

Дякуємо за підтримку виробнику снеків «Обjerky», що регулярно надає смаколики для наших донорів — як на подіях, так і онлайн. Серед гостей заходу був і директор компанії Кирило Шиянов, який уперше здав кров та мав нагоду побачити, як донори ласують снеками після процедури.

«Геть нічого не відчув — гадаю, міг би здати більше крові, якби було можна», — прокоментував директор «Обjerky».

Серед гостей події розіграли павербенк від бренду Gelius, який підтримує наші проєкти вже понад 3 роки. Приз отримала донорка Наталія Горбач, котра вперше здавала кров з ДонорUA.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучайтеся:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 155 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

ТРЦ Gulliver — один з найбільших центрів дозвілля та шопінгу, що знаходиться у самому серці столиці (Спортивна площа, 1А). У ТРЦ Gulliver подбали про все, аби час, проведений разом, був насиченим, комфортним та безпечним. Для ідеального шопінгу — понад 250 магазинів від українських та світових брендів. Для яскравого відпочинку — боулінг, кінотеатр та фітнес-комплекс з басейном. А також фудкорт із закладами на будь-який смак, ресторани та супермаркет.

Gelius — це український бренд, який розробляє та виробляє аксесуари для мобільних телефонів і smart-гаджетів. Команда прагне, щоби все більше людей мало можливість насолодитися якісними гаджетами, музикою, швидкістю, зручністю, захистом. До продукції входить повна лінійка товарів аксесуарів для мобільних телефонів, зокрема Bluetooth-динаміки, бездротові навушники, smart-годинники, автомобільні та мережеві зарядні пристрої, додаткові батареї, USB -кабелі, автомобільні утримувачі, захисні стекла тощо. Цей бренд комбінує дизайн, надійність, високу продуктивність, драйв, швидкість, інновації та практичність.

ОбJerky — українська компанія, що вже понад 10 років виробляє снекову продукцію під брендами ОбJerky (м'ясні снеки), CocoDeli (кокосові чипси) та Shrips (креветкові чипси).

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.