38 фахівців RAZOM GROUP здали кров з ДонорUA

38 фахівців RAZOM GROUP здали кров з ДонорUA

28 лютого 2024 року, 12:52

23 лютого ДонорUA провели корпоративний день донора для RAZOM GROUP (фото). 38 фахівців компанії здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводили медики Національного Наукового Центру хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України. Для RAZOM GROUP це був уже другий корпоративний день донора з ДонорUA.

«Пів року тому ми вже проводили корпоративний день донора для команди RAZOM GROUP — це було майже родинне свято, де 20 колег разом здали кров для порятунку життів. Щаслива, що цього разу майже вдвічі більше працівників компанії долучилися до події. Дякуємо за довіру! 38 донорів забезпечили об’єм крові, якого може вистачити для понад 100 пацієнтів, серед яких — і наші військові, що потребують допомоги після поранення», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас. Дякуємо медикам, які працюють на корпоративних донаціях — фахівці з Інституту ім. Амосова цього разу навіть самі привезли для донорів круасани, аби віддячити за підтримку спільної справи.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 155 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

RAZOM GROUP — україно-британська комунікаційна компанія, яка поєднує креативну агенцію FCB Kyiv та комунікаційні медіа-агенції Initiative, UM (Universal McCann) і Havas Media Ukraine. Об'єднуєм бізнеси і споживачів, Україну та світ, людей і технології, науку та креатив задля створення комунікацій, які підсилюють бренди і змінюють суспільство. Цінує технології, прозорість та партнерство. Фокусуєnmся на розвитку та впровадженні сучасних технологічних рішень у сфері комунікацій, зручних програмних інструментах управління й оптимізації рекламних кампаній, ефективних проектів і бізнес-процесів задля побудови ціннісних зв’язків між брендами й цільовими аудиторіями. Стратегічними міжнародними партнерами RAZOM GROUP є гіганти світової рекламної індустрії Interpublic Group (IPG) і Havas Worldwide.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.