44 людини здали кров з ДонорUA та ТРЦ Piramida у Києві

25 березня 2024 року, 18:04

21 березня ДонорUA разом з ТРЦ PIRAMIDA провели відкритий день донора (фото). Кров здавали як працівники торговельно-розважального комплексу, так і відвідувачі торгового центру, що вільно реєструвалися на подію. Забір крові здійснювали фахівці Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова НАМН України.

«Донорство має бути видимим, і ми раді, що команда ТРЦ Piramida залучила, окрім своїх співробітників, також працівників магазинів та відвідувачів. Адже це стосується всіх! Кожна третя людина хоча би раз у житті опиняється в обставинах, коли потребує переливання крові, і наша донація сьогодні може стати нашим порятунком завтра. Такі події показують, що донорство — ближче, ніж здається, і що це не страшно, а навіть весело», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас. Дякуємо медикам, які працюють на корпоративних донаціях.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 160 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

ТРЦ Piramida — один із перших столичних ТРЦ, що успішно працює і постійно оновлюється. ТРЦ Piramida є незмінно улюбленим для відвідувачів завдяки гарно збалансованому пулу магазинів, зручному місцеположенню та затишній атмосфері. Зараз проводяться багато благодійних зборів та соціальних ініціатив для допомоги захисникам та постраждалим від війни.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.